Metagroep initiatieven (maart 2013)

MetaGroep idea'sHet zal de oplettende lezer wellicht zijn opgevallen dat ik een bias, voorkeur, of misschien wel gewoon een regelrechte passie heb voor META. Meta-analyse, Meta-systemen, Meta-tags, de content, context, vorm en inhoudelijke betekenis beschouwend, de (nu nog) ongekende mogelijkheden, het meta-potentieel. Het Meta-domein is waar persoonlijke voorkeuren, profielen, waarden, likes, ideeën, associaties en digi-persoonlijkheden samenkomen. De trend van online synergie, annexatie, mashups, augmented reality, 3D rapid prototyping,  all-in-one en capture-all cloud solutions zoals Evernote, Google Drive en Dropbox maken het Meta-domein tastbaar, navigeerbaar, ontsluitbaar.

Voor actiegerichte verkenningen van Meta-systemen en modellen heb ik bijvoorbeeld ook www.metaquest.nl in het leven geroepen en op www.metalifecoaching.nl benader ik de meer persoonlijke ontwikkeling. Het is niet ideaal, want ik zou het graag bij elkaar presenteren en combineren, maar het wordt dan teveel.

Via mijn uitgeverij MetaBoek.nl ben ik bezig met praktische schrijftools voor kenniswerkers en een aantal persoonlijke, educatieve, en gezondheid & healing bevorderende manuscripten.
Via MijnMetaboek.NL bied ik een kinderschrijfcursus aan voor kinderen van 10-14 jaar.

Op metamusic.nl was ik (samen met Menno Chang) bezig een emotag met de emotionele analyse en impact van muziek in een storyboard, dialoog en/of verhalende structuur  te plaatsen.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *